Uzaylı X Bilgi

8/02/2018
Uzaylı X Bilgi


Alien X, Yaratılış Forsundan bir uzaylı. Bu, Celestialsapiens Serena ve Bellicus, Alien X'in çifte kişilikleri olan ana gövdedir: Serena, sevgi ve merhametin sesi, Rage ve Saldırganlığın sesi olan Bellicus. Milyonlarca yıldır, hiçbiri bir şey üzerinde anlaşamadı. Ve sonra, Ben 10 ortaya çıktı, akıllarının sesi oldu ve sonunda Alien X bir şeyler yapabilirdi.

Alien X, her yerde, mekânı ve zamanı istediği gibi etkileyebilen, gerçeklik ölçeğindeki güçler çok-boyutlu bir ölçekte her şeye kadirdir. İstediği her şeyi yapabilir, evrenin neredeyse tam bir kopyasını yaratır. Bu, evrenin, Annihilaarg denilen bir kitle imha kıyamet aygıtı tarafından yok edilmesinden sonra oldu.

Güçler ve Yetenekler

Omnipotent Varlık / Gerçeklik Manipülasyonu: Alien X milyonlarca yaşındadır. Yaratılış Forması, evrensel zamanın ve mekânın dışında yer aldığından, evrenin kendisinin başlangıcından beri var olabilirdi. Ya da doğumundan bir süre sonra yaratıldı. Onların bilgisi geniş. Ve onlar son derece güçlü, evreni istedikleri şekilde etkileyebilirler. Alien X, tüm evreni, sadece bir düşünceyle olduğu gibi mükemmele yakın bir şekilde yeniden yaratmaya yetecek kadar bilgiye sahipti.

Zayıflık: Güçlü oldukları gibi, zayıflıkları ikili kişiliklerdir. Yüzyıllar boyunca tartışmaya sıkışmış olabilirler. Göksellerin, Alien X'in dahil olduğu tek şey, Paradoks'un onlara yaklaşmaması gerektiğidir.

Sahip oldukları diğer güçsüzlük, her şeye gücü yeten güçlerinin emilebilmesidir. Agreggor'un tüm arayışı, bir Celestialsapien'in sınırsız gücü içindi ve bunu yaparken neredeyse başarılı oldu. Ancak, Alien X'in yetkileri ikili kişiliklerle geldiği için, güçleri emen herkes aynı ikili kişilik sendromuyla boğuşacaktır. Agreggor'un bunu nasıl elde etmeye çalıştığı, henüz ikili kişilikler geliştirmemiş bir bebek olan Celestialsapien'i emecek.

Alien Force'da Ben, Darkstar'ın gücünü alabileceğinden ve her şeye gücü yeten olabileceğinden korkan Alien X'e dönüşmeyi reddetti.

Ayrıca Celestialsapiens, farklı sanat stilleri ve imtiyazların arkasındaki nedenlerdir.

Previous Episode